Zenfolio | Delimir Hrestak | Terezijaner XCM i 2. Sajam airsofta u Bjelovaru

Terezijaner XCM i 2. Sajam airsofta u Bjelovaru

June 12, 2017  •  Leave a Comment

U nedjelju 11.06. organizirana su dva eventa u našem glavnom parku, biciklistička utrka "Terezijaner XC Maraton" i "2. Sajam Airsofta". Nažalost nisam bio u mogućnosti popratiti oba eventa kako zaslužuju jer sam imao unaprijed dogovorene obaveze i tako sam odlučio tih 40ak minuta pokriti sa jednim objektivom i staviti naglasak na detalje. Zeiss 135mm Sony A99 u ruci, pa krenimo :)

Prvo malo fotografija sa maratona "Terezijaner XCM", tamo sam proveo jako malo vremena ali sam se oduševio sa brojem natjecatelja, a službeno je bilo 154 natjecatelja što sam kasnije saznao. Vjerujem da je to odličan vjetar u leđa za organizatore natjecanja BK Gema i TZ Bilogora - Bjelovar.

 

A šećer ostavljam za kraj namjerno i pristrano! U organizaciji Airsoft kluba C.A.T. Bjelovar, Airsoft udruge OPOSUM Bjelovar i TZ Bilogora - Bjelovar organiziran je 2. po redu sajam airsofta. Imali ste priliku vidjeti sa čime se ljubitelji airsofta bave, mogli ste isprobati opremu i fotografirati se u AS opremi, pa čak i iskusiti pucanje iz replike na posebno uređenom prostoru. Na drugom po redu sajmu airsofta skupilo se čak 17 ekipa iz cijele Hrvatske što je respektabilan broj.  Treba i naglasiti da se kod nas organizira jedan od najvećih AS susreta u Hrvatskoj, pod nazivom "No man's land", a taj event broji više stotina sudionika i imao sam ga prilike fotografirati ove godine. Uživajte u fotkama i definitivno preporučam da se aktivirate u biciklizmu i airsoftu ;)

 


Comments

No comments posted.
Loading...