Terezijaner XCM i 2. Sajam airsofta u Bjelovaru

June 12, 2017  •  Leave a Comment

U nedjelju 11.06. organizirana su dva eventa u našem glavnom parku, biciklistička utrka "Terezijaner XC Maraton" i "2. Sajam Airsofta". Nažalost nisam bio u mogućnosti popratiti oba eventa kako zaslužuju jer sam imao unaprijed dogovorene obaveze i tako sam odlučio tih 40ak minuta pokriti sa jednim objektivom i staviti naglasak na detalje. Zeiss 135mm Sony A99 u ruci, pa krenimo :)

Prvo malo fotografija sa maratona "Terezijaner XCM", tamo sam proveo jako malo vremena ali sam se oduševio sa brojem natjecatelja, a službeno je bilo 154 natjecatelja što sam kasnije saznao. Vjerujem da je to odličan vjetar u leđa za organizatore natjecanja BK Gema i TZ Bilogora - Bjelovar.

 

A šećer ostavljam za kraj namjerno i pristrano! U organizaciji Airsoft kluba C.A.T. Bjelovar, Airsoft udruge OPOSUM Bjelovar i TZ Bilogora - Bjelovar organiziran je 2. po redu sajam airsofta. Imali ste priliku vidjeti sa čime se ljubitelji airsofta bave, mogli ste isprobati opremu i fotografirati se u AS opremi, pa čak i iskusiti pucanje iz replike na posebno uređenom prostoru. Na drugom po redu sajmu airsofta skupilo se čak 17 ekipa iz cijele Hrvatske što je respektabilan broj.  Treba i naglasiti da se kod nas organizira jedan od najvećih AS susreta u Hrvatskoj, pod nazivom "No man's land", a taj event broji više stotina sudionika i imao sam ga prilike fotografirati ove godine. Uživajte u fotkama i definitivno preporučam da se aktivirate u biciklizmu i airsoftu ;)

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (3) February March (2) April (3) May (2) June July August (1) September October (2) November December
January (1) February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December