Nedjeljnja uživancija na snijegu

January 15, 2017  •  Leave a Comment

U petak nam je konačno pao snijeg, bila je mećava koja se ubrzo smirila i ostatak večeri je polagano padalo. Veselio sam se kao malo dijete zbog dvije stvari, nisam se dugo sanjkao i imam klince koji su taman spremni za prve metre na sanjkama, naravno uz pratnju roditelja. Kužimo se, ne? I tako krenuli smo u subotu ujutro do obližnjeg brijega no iskreno nismo se baš nešto usrećili jer osim što su zimske službe super ažurne zadnjih godina pa se ne možete ni onako fino vući po nogostupima, cestama tuda se i snijeg topio pa je bio mokar i nekvalitetan za sanjakanje. No jedna me je stvar užasno zasmetala,  pa gdje su djeca???

Znači jedan brijeg nema nikoga, drugi brijeg također nema nikoga, uopće ne vidim da se u okolici djeca sanjkaju ili ih roditelji vuku... Ništa, nula, zero... I iskreno, ovo je trebao biti jedan "hate blog" gdje bi vam pokazao fotografije praznih brijegova jer djeca danas očito imaju "pametnijih" razonoda no danas sam se odobrovoljio nakon posjete Vinariji Coner  u Jabučeti. 

SONY DSC Vrijedna ekipa vinarije pripremila je stazu koja se proteže duž cijele padine na kojima je posađena vinova loza. Postojana staza koja će nam sigurno dobro služiti i u sljedećem periodu jer najavljuju niske temperature i još padalina. Huuuuuuraaaaa!!! Naravno ima tu još štošta za klince pa smo nakon deserta malo vremena proveli i na igralištu. Eto, ako niste imali ideje kuda s klincima ili sami sa sobom ovo vam je idealna prilika da se malo vratite u djetinjstvo.

U nastavku pogledajte fotke nastale za vrijeme našeg izleta.  SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January (3) February March (2) April (3) May (2) June July August (1) September October (2) November December
January (1) February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December